Cenaze yolunda feci kaza, ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: DHA
Cenaze yolunda feci kaza, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sivas'ın Koyulhisar İlçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 11.00'de Koyulhisar İlçesi Gökdere Köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Erzurum Aşkale'ye bir yakınlarının cenazesine katılmak için giden Metin Korkmaz yönetimindeki 34 DA 6082 plakalı otomobil, Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'ne bağlı Gökdere köyü yakınlarında sürücünün viraja süratli girmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.
Kazada otomobil sürücüsü 48 yaşındaki Metin Korkmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi 46 yaşındaki Sevgi Korkmaz, oğlu 22 yaşındaki Fatih Korkmaz ile yeğeni 11 yaşındaki Mete Korkmaz yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır Sevgi Korkmaz ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren Metin Korkmaz'ın cesedi ise otopsi için Koyulhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...