Film gibi olay! Öldürdüğü kişi...

/ Kaynak: DHA
Film gibi olay! Öldürdüğü kişi...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kamyonetle ezip öldürdüğü şahıs, kazak hediye ettiği kişi çıktı.

Olay, geçen cuma günü saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Türkerler Sokak'ta meydana geldi. Kaldırımda yatan bir kişi, gri renkteki bir kamyonetin çarpması sonucu ezilerek öldü. Polis yaptığı araştırmada ölen kişinin sokaklarda yaşayan 48 yaşındaki Hüseyin Ercan olduğunu saptadı..


GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI İNCELENDİ
Polis, kaza yerinin Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınında olması nedeniyle bölgedeki 200'ü aşkın güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri tek tek inceleyip, Hüseyin Ercan'ı ezen kamyonetin izini sürdü.
Polis, görgü tanıklarının tarifine uygun kamyoneti Yazır Mahallesi Şafak Caddesi üzerinde gördü ve araç üzerinde inceleme yaptı. Kamyonetin sağ ön lastiğinde kaldırıma çıkarken oluşan sürtünme ve janttaki eğriliği belirledi.


"ÜZERİNDEKİ KAZAĞI ONA BEN VERDİM"
 Polis dayısına ait kamyoneti liseli A.K.'nın olay günü izinsiz alıp arkadaşlarıyla gezdiğini belirledi. Gözaltına alınan A.K., kamyonetle arkadaşlarıyla gezdiği sırada kolunun direksiyon arasına sıkıştığını ve bunun üzerine virajda aracın kontrolünü kaybettiğini söyledi.
A.K., "Sonra kaldırıma çıktım. Adamı yerde yatarken son anda fark ettim ve üzerinden geçtim. Daha sonra durmayarak kaçtım. Bir ara otobüs terminalinde çalıştığım için çarptığım kişinin orada yatıp kalkan Hüseyin Ercan olduğunu üzerindeki kahverengi kazaktan tanıdım. O kazağı ona ben vermiştim" dedi.
Liseli A.K. hakkında ölüme neden olmaktan soruşturma Çocuk Şube Müdürlüğü'nde devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...