Diyarbakır'da PKK'lıların Kalaşnikofları ele geçirildi

Diyarbakır'da PKK'lıların Kalaşnikofları ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır Sur'da PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda bir araçta 5 Kalaşnikof ile bu silahlara ait 2 bin 640 adet mermi ele geçirildi.

Diyarbakır'da polisin PKK'ya yönelik operasyonunda, Sur İlçesi'nde bir araçta 5 Kalaşnikof marka otomatik silah ile bu silahlara ait 2 bin 640 adet mermi ele geçirildi. Silah ve mermilerle ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır Valililiği, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada 5 adet uzun namlulu Kalaşnikof tüfek ile 2 bin 640 adet mermi ele geçirildiğini açıkladı. Açıklamada, "PKK-KCK terör örgütü mensuplarının deşifresine yönelik yapılan operasyonel çalışmalar sonucunda 19.09.2015 günü Sur ilçesinde ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde yapılan kontrolde aracın bagaj kısmında; 5 adet Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 2 bin 640 adet Kalaşnikof marka fişek ele geçirildi. Ayrıca araç içerisinde bulunan iki şahıs gözaltına alındı. Konu ile ilgili olarak tahkikat devam etmektedir. Terör örgütünün eylem faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar aralıksız devam edecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...