İnşaatta dolanırken boynuna 6 metrelik demir saplandı

/ Kaynak: DHA
İnşaatta dolanırken boynuna 6 metrelik demir saplandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sivas'ta inşaatta gezerken boynuna 6 metrelik demir saplanan 68 yaşındaki Takki Akkuş, ameliyatla sağlığına kavuşturuldu.

Sivas kent merkezine 60 kilometre uzaklıktaki Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne gelerek buradaki idari bina inşaatını inceleyen müteahhit firma yetkilisi Takki Akkuş, bir süre sonra inşaat alanına girdi. Bu sırada inşaat asansörüyle yukarı çekilen 6 metre uzunluğunda ve 8 milimetre genişliğindeki inşaat demiri, Akkuş'un üzerine düştü. Akkuş'un kafasının arkasına saplanan demir boynunun ön tarafından çıktı. Demirin bir kısmı burada işçiler tarafından kesildikten sonra Akkuş Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. İlk müdahalesi acil serviste yapılan Akkuş'un boynundaki demir ameliyatla çıkarılırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İnşaatta dolanırken boynuna 6 metrelik demir saplandı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...