Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversiteli genç kız kazada hayatını kaybetti

/ Kaynak: DHA
Üniversiteli genç kız kazada hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Marketten su aldıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Serpil, gelen otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Turizm Fakültesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Serpil Karakaş, arkadaşıyla birlikte, Emirbeyazıt Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezine gitti. İki arkadaş bir süre mağazaları dolaştı. Ardından buradan çıkan ve yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna girerek buradaki marketten su alan iki arkadaştan Serpil Karakaş, yolun karşısına geçmek istedi.Karakaş'a bu sırada, Adem E. yönetimindeki otomobil çarptı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Karakaş'ın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Otomobil sürücüsü Adem E. gözaltına alındı. Karakuş'un cesedi ise Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Genç kızın son anları, istasyonun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...