Diren'e yoğun bakım için yer aranıyor

Diren'e yoğun bakım için yer aranıyor

YAŞAM Haberleri

Doğuştan solunum yetmezliği sebebiyle felç olan 6 yaşındaki Diren, çocuk yoğun bakım ünitesi bulunamayınca erişkin yoğun bakıma alındı

Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 3 aylık tedavi sürecinin ardından pazartesi günü taburcu edilen Memet Sevim (44) ve Rabia Sevim (37) çiftinin tek çocuğu olan Diren Deniz Sevim, 2 gün sonra fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Diren Deniz Sevim, Acil Servis'te yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alınmasına karar verildi. Ancak 112 Acil Servis aracılığıyla yapılan araştırmada Mersin ve çevre illerde boş çocuk yoğun bakım ünitesi bulunamadı. Bu gelişme üzerine küçük kız, hastanenin erişkin yoğun bakım ünitesine alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan hastane yöneticisi Dr. Yahya Efe, çocuk yoğun bakımlarda boş yatak bulunamadı. Bu gelişme üzerine yetişkinler bölümünde tedavisini sürdürmeye karar verdik. Çocuk yoğun bakım bulunduğunda sevkini yapacaklarını söyledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...