Ambulansla otomobil çarpıştı, 2 yaralı var

/ Kaynak: AA
Ambulansla otomobil çarpıştı, 2 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / AA

Marmaris ilçesinde hasta taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Hasta nakli yapan, özel bir hastaneye ait Mustafa Kocayiğit (34) idaresindeki 48 DB 022 plakalı ambulans, Ulusal Egemenlik Caddesi Sanayi Kavşağı'nda, Yonca Alparslan (37) yönetimindeki 48 SM 133 plakalı otomobille çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle refüje çarparak takla atan otomobilin sürücüsü ve araçtaki Musa Cengiz (35) yaralandı.
Yaralılar 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ambulanstaki hasta ise olay yerine çağrılan başka bir ambulansa konularak hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.
Görgü şahitleri, sirenleri çalarak ilerleyen ambulansın kırmızı ışıkta geçtiğini, yeşil ışıkta geçen otomobilin ise süratli olduğu için duramadığını öne sürdüler.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...