Orman memurunun korkunç ölümü!

Orman memurunun korkunç ölümü!

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Erendağı zirvesinde bulunan orman yangını gözetleme kulesine nöbete giden orman memuru Buhuroğlu'nun korkunç ölümü!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde önceki gün Erendağı zirvesinde bulunan orman yangını gözetleme kulesine nöbete giden orman memuru Fevzi Buhuroğlu, kuledeki yatağında ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Buhuroğlu'nun cesedi otopsi için Muğla'ya gönderildi. Edinilen bilgiye göre, önceki gün Seydikemer Erendağı zirvesinde bulunan Erendağı gözetleme kulesine nöbete giden Fevzi Buhuroğlu, 2 bin 700 rakımlı zirvede telefonlara cevap vermeyince yakınları durumdan şüphelenip kuleye çıktı. Fevzi Buhuroğlu'nun cansız bedenini gören oğlu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fevzi Buhuroğlu'nun yakınlarını sakinleştirmeye çalışırken, jandarma da olay yerinde incelemelerde bulundu. Savcılığın olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Fevzi Buhuroğlu'nun cenazesi otopsi için Muğla'ya gönderildi. 
Çatak Mahalle Muhtarı Ramazan Buhuroğlu'nun ağabeyi olan Fevzi Buhuroğlu'nun ilk belirlemelere göre 24 saatten fazla bir süre önce ölmüş olduğu ve ölüm nedeninin beyin kanaması olabileceği söylendi. 
Nöbet sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybeden Buhuroğlu'nun ölümü ile ilgili tahkikat başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...