Doktorun kaburgasını kırdılar

Doktorun kaburgasını kırdılar

YAŞAM Haberleri

Adana'da Beyin ve Sinir Cerrahi Kliniği'nde görevli Asistan Hekim Hilmi Karaörs, hasta yakınları tarafından darp edilirek, iki kaburgası kırıldı.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Kliniği'nde görevli Asistan Hekim Hilmi Karaörs, hasta yakınları tarafından darp edilirek, iki kaburgası kırıldı. Hastanenin Beyin Cerrahi Servisi'nde bel kırığı sebebiyle ameliyat olması planlanan Y.A.'nın yakınları, hastalarının ameliyata geç alındığını iddia ederek önce servisteki nöbetçi hemşirelere sözlü şiddette bulunup nöbetçi Asistan Hekim Hilmi Karaörs'ü darp ederek iki kaburgasını kırdı. Uğradığı saldırıyı hak etmediğini söyleyen Hilmi Karaörs, “Önce sözlü saldırıda bulundular sonra da iki kaburgamı kırdılar. Böyle bir saldırıya uğradığım için çok üzüldüm. Saldırganlardan şikâyetçiyim” şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...