Adana'da feci kaza

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Adana'da feci kaza

YAŞAM Haberleri  / iha

Adana’da bir otomobilin karşı şeride geçerek bir ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2’si ağır 10 kişi yaralandı.

Kaza, D-400 karayolu trafik kavşağı alt geçidinin girişinde meydana geldi. İddiaya göre, 01 CVK 69 plakalı otomobil sürücüsü O.G., belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjdeki demir bariyerleri altına alarak yaklaşık 50 metre ilerleyen otomobil, daha sonra karşı şeride geçerek fabrika işçilerini taşıyan Mustafa Abalı yönetimindeki 01 R 5522 plakalı ticari araca ve Hayrettin Güllü yönetimindeki 34 JL 8918 otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 9 kişi ve sıkıştığı otomobilden CANKUR ekipleri tarafından çıkartılan sürücü O.G. kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...