Evde hazırladıkları patlayıcıyı okulun bahçesine attılar!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Evde hazırladıkları patlayıcıyı okulun bahçesine attılar!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya iki ilköğretim öğrencisi internette hazırladıkları ve içerisinde tuz ruhunun da bulunduğu şişeyi okul bahçesine attı. Patlayan şişe korkuya neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi'nde bulunan Muratpaşa İlköğretim Okulu’nda öğrenci B.Y. ve M.S., geçtiğimiz Çarşamba günü evde hazırladıkları ve içerisinde tuz ruhu ile bazı kimyasalların bulunduğu pet şişeyi okul bahçesine attı. Gürültüyle patlayan pet şişe nedeniyle öğrenciler panik yaşadı ve okula çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Okula gelen ekipler, patlamanın pet şişeden kaynaklandığını tespit ederek, incelemek üzere örnekler aldı. B.Y ve M.S. evde hazırladıkları karışım için kötü bir niyetlerinin olmadığını belirterek, sadece arkadaşlarını korkutmak için internette yazan karışımlardan şişeyi hazırladıklarını söyledi. 
B.Y. ve M.S. hakkında güvenliği ve huzuru bozmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...