Bir facia haberi de İzmir'den

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Bir facia haberi de İzmir'den

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Dikili İlçesi'nden yola çıkan umut yolcularının içinde bulunduğu lastik bot, su alıp batarken; Afgan ve İran uyruklu 56 kişi, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Afgan uyruklu iki kadının cesedine ulaşıldı.

Dikili'den kaçak dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen 58 umut yolcusunun içinde bulunduğu lastik bot, dün sabah su alıp battı. Suya düşen kaçaklar, korkulu anlar yaşadı. Devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, kaçak grubu fark edip bölgeye yöneldi. 56 umut yolcusu kurtarılırken; Afgan 2 kadının cesedine ulaşıldı. Vücut ısısı aşırı derece düşen ve hipotermiye giren bazı kaçaklar, Dikili Devlet Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen kadınların cesetleri ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan ve sağlık durumu iyi olan kaçakların daha sonra emniyete teslim edildi.

AYVALIK'TA DA 8 MÜLTECİNİN CESEDİ KIYIYA VURMUŞTU - HABER İÇİN TIKLA

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...