Ayaz bebek için devlet hastanesi seferber edildi

Düzenleyen:
Ayaz bebek için  devlet hastanesi seferber edildi

YAŞAM Haberleri

Sakarya Valiliğinin izni ile ameliyat edilebilmesi için bankada hesap açılan ve yardım toplanan “Sturge Weber Sendromu” hastası 2 yaşındaki Ahmet Ayaz Ateşalp’e sağlık bakanlığı yardım elini uzattı.

Haber Merkezi ANKARA - Devlet hastanesini felç kalma riskiyle yaşayan minik Ayaz için seferber eden Sağlık Bakanlığı, özel hastanede 60 bin TL’ye gerçekleştirilen ameliyatın devlet hastanesinde yapılabileceği bilgisini verdi. Bunun üzerine aile ile iletişime geçen Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Ayaz’ın babasına durumu anlattı. Ameliyatın kamu hastanelerinde de yapılabileceğini ifade eden yetkililere minik çocuğun ailesi, “İstanbul’da  özel bir hastaneyi tercih ettik” dedi.  Yetkililer, aileye her zaman tedavi ve tıbbi konularında yardımcı olunacağını aktardıklarını ancak aileden herhangi bir talep gelmediğini belirtti. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...