Lokman Açıkgöz ve 2 çocuğu defnedildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Lokman Açıkgöz ve 2 çocuğu defnedildi

YAŞAM Haberleri  / Anadolu Ajansı

PKK'nın saldırdığı Çınar'da ölen baba, 5 aylık kızı ve 12 yaşındaki oğlu toprağa verildi.

Çınar Emniyet Amirliği ve lojmanına dün gece PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda çöken komşu evde can veren Lokman Açıkgöz ile 5 aylık kızı ve 12 yaşındaki oğlunun cenazesi aynı mezarda toprağa verildi.
"İKİ KATLI EV DEPREM OLMUŞ GİBİ YIKILDI"
Lokman Açıkgöz’ün mezarını ziyaret eden arkadaşı İbrahim Deniz, gece düzenlenen saldırının ardından cep telefonuyla Lokman’ı aradığını fakat ulaşamadığını söyledi. Bunun üzerine Lokman’ın ağabeyini aradığını ancak onun da "Lokman, Lokman" diyerek çığlık attığını ve konuşamadığını anlattı. Ardından olay yerine gittiğini belirten Deniz, "2 katlı ev sanki deprem olmuş gibi yıkılmıştı. Evin birinci katında Lokman, üst katında ise ağabeyi oturuyordu. Alt katta olduğu için çocuklarıyla enkaz altında kalmış" ifadelerini kullandı.

"ALLAH BUNU YAPANLARIN YANINA BIRAKMASIN"
Arkadaşını ve 2 çocuğunu aynı mezara defnettiklerini vurgulayan Deniz, şöyle konuştu:

"Allah, bunu yapanların yanına bırakmasın. Bunlara destek veren kişilerin de Allah belasını versin. Çocukları babasız, babaları çocuksuz, eşleri kocasız bırakıyorlar. Bu insanlık değil. Bu olaylardan bütün ilçe halkı olarak tedirginiz. ’Artık yeter’ diyoruz. Allah, peygamber için bu insanları nasıl öldürüyorsunuz ? Siz bombaları nasıl patlatıyorsunuz? Artık birileri bunu durdursun. Baba, kızı ve oğlunu yan yana defnettik."

DİĞER OĞLU AĞIR YARALI... AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİLMİŞTİ
Öte yandan, Açıkgöz’ün saldırıda yaralanan oğlu Sadık Efe’nin (8) Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen Sadık Efe’nin, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olduğu ve başarısından dolayı "ayın öğrencisi" seçildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...