HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türkmenistan’lı 2 yolcu 6 horozla havalimanında mahsur kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Türkmenistan’lı 2 yolcu 6 horozla havalimanında mahsur kaldı
Türkmenistan, Horoz, , Haber

YAŞAM Haberleri  / iHA

Türkiye’den aldıkları 6 dövüş horozunu Türkmenistan’a götüremeyen 2 yolcu, horozlarıyla birlikte Atatürk Havalimanı’nda mahsur kaldı.

Dış Hatlar Terminali’nde 3 gündür duyulan horoz sesleri yerli ve yabancı yolcuların dikkatini çekerken havalimanı personeli ise güne horoz sesiyle başlıyor.

İstanbul’dan aldıkları altı dövüş horozunu Aşkabat’a götürmek isteyen Türkmenistan vatandaşı iki yolcu, horozlarla beraber 3 gündür Atatürk Havalimanı’nda bekliyor. 6 dövüş horozunu uçakla ülkelerine götürmek isteyen Türkmenistan vatandaşlarının, İstanbul- Aşkabat seferini yapacak olan Türkmenistan Havayolları uçağında horozları götürme talebine havayolundan izin çıkmadı. Uçağın kargosunda taşınması yasak olduğu için, uçağın pilotu tarafından uçağa alınmayan 6 horoz havalimanında çalışanların ilgi odağı oldu. Uçağa alınmayan 6 dövüş horozu, 3 gündür Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bekletiliyor. Horozlar, Dış Hatlar Terminali’nde bir bagaj aracı üzerinde özel kutularında tutuluyor.

HOROZLAR ÖTÜYOR YOLCULAR CEP TELEFONU MELODİSİ SANIYOR

Terminalde sabah saatlerinde horoz sesleri eksik olmuyor. Bu da birçok kişinin dikkatini çekiyor. Horozlara yakın bir yerde oturan yolcular, çıkan horoz seslerinin yanlarında oturan bir yolcuya ait cep telefonu melodisi olduğunu düşünürken gerçeği öğrendiklerinde şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

6 dövüş horozunu, Aşkabat’a götürmek isteyen ismini açıklamak istemeyen bir kişi, "Üç gündür burada bekliyorum, götürmüyorlar. Son olarak kargo ile göndermeyi deneyeceğiz. O da olmasa burada bırakacağız" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...