Van'da 2 kaza: 1 ölü 8 yaralı

Düzenleyen:
Van'da 2 kaza: 1 ölü 8 yaralı

YAŞAM Haberleri

Van'ın Çaldıran ve Saray İlçeleri'nde meydana gelen trafik kazalarında 1 öğretmen hayatını kaybederken, 2'si öğretmen 8 kişi de yaralandı.

İlk kaza öğlen saatlerinde Çaldıran İlçesi'nde meydana geldi. Van'dan Çaldıran İlçesi'ne gitmekte olan Faruk Kızılok yönetimideki 65 LE 139 plakalı otomobil Çaldıran'a 5 kilometre uzaklıktaki Ayrancılar mevkiinde karşı yönden gelen Burak Anlayış yönetimindeki 34 KR 2960 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan Burak Anlayış itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Van'ın Saray İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ise 1 öğretmen hayatını kaybederken, 2 öğretmen de yaralandı. Saray İlçesi'nin Baltape Mahallesi'nden ilçe merkezine giden ve öğretmenleri taşıyan servis minibüsü karşı yönden gelen sürücüsü ve plakası belirlenemeyen minibüsle çarpıştı. Kazada servis minibüsünde bulunan 3 öğretmen yaralandı. Ağır yaralanan öğretmen Sevim Örnek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı diğer öğretmenlerin tedavisinin hastanede sürdüğü belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...