HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Adana'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana'da tır ile otomobil çarpıştı: 3 ölü
Adana, Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu cumhuriyet savcısı İsmail Kaya'nın da aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Adana'da görevli cumhuriyet savcısı İsmail Kaya idaresindeki 01 SR 952 plakalı otomobil ile Mustafa Taş yönetimindeki 33 NZJ 36 plakalı tır, E-90 Otoyolu Hastaneler Kavşağı girişinde çarpıştı. Kazada, Kaya ile otomobildeki Vedat Çörekli hayatını kaybetti, Abdulkadir Azınç ise ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Azınç da müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından tır sürücüsü Mustafa Taş gözaltına alındı. Kaya'nın cenazesi memleketi Yozgat'ta defnedilecek

Cumhuriyet savcısı Kaya için Adana Adli Tıp Kurumu önünde tören düzenlendi.

Eşi Güzide Kaya, yakınları ve Adana Adliyesi çalışanlarının katıldığı törende, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Daire üyesi Mehmet Durgun, Kaya'yı kaybettikleri için çok üzgün olduğunu belirtti.

Törenin ardından Kaya'nın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Yozgat'a götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...