Böyle Erdoğan sevgisi görülmedi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Böyle Erdoğan sevgisi görülmedi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir nakliyeci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini, aracına yazdırdığı yazılarla dile getirdi.

“Kamyon çeker 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hilton”, “Hayatımı yazsam, duble yol olur” ya da “Ne Müslüm’den ne de Orhan’dan, Sevdiğim Tek Parça "Yedek Parça…" Bunlar, kamyoncu edebiyatının klasikler arasına girmiş en nadide örnekler… Kamyon yazıları, yolculuğun stresi içinde insanların dikkatini çeken, hoş muhabbetler açılmasına sebep olan, çoğu komik, bazen mesaj vermeye yönelik yazılar. İnegöl’lü bir nakliyeci ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini aracına yazdırdığı yazılarla dile getirdi. Kamyonetin ön kısmındaki “Seni Allah başımızdan eksik etmesin sayın cumhurbaşkanım (amin)”, arka kısmına ise, “Ya Rabbim şükürler olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kazandı” yazıları dikkati çekti.
Böyle Erdoğan sevgisi görülmedi!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...