Atlar 8 Mart’ta Özgecan anısına koşacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Atlar 8 Mart’ta Özgecan anısına koşacak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ’Kadına Şiddet’ konusuna dikkat çekmek amacıyla Özgecan Aslan anısına koşu düzenleyecek.

Bu sene ikinci kez düzenlenen Özgecan Aslan koşusu, “Şiddetin Karanlığına Sevgi ile Koşuyoruz” sloganıyla düzenleniyor. 8 Mart 2016 Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu’na düzenlenecek yarışa TJK Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kadri Ekinci ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Aslan ailesinin fertleri de katılacak. Özgecan Aslan Koşusu’yla ilgili bilgi veren TJK Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kadri Ekinci, “Geçtiğimiz sene Türkiye Jokey Kulübü’ne başkan seçildiğim dönemde sevgili kızımız Özgecan Aslan’ı dehşet verici bir olay sonucunda kaybetmek hepimizi son derece üzdü ve derinden sarstı. TJK olarak atçılık sektörünün erkek egemen ortamında Türkiye’nin kanayan yarasına parmak basmak ve farkındalık oluşturmak için olabilecek en hızlı şekilde harekete geçtik ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle sevgili kızımız Özgecan Aslan adına bir koşu düzenledik. Bu sayede Özgecan kızımızın ailesiyle birlikte konuya kendi çerçevemizden dikkat çekmeye çalıştık. Bu yıl Özgecan Aslan adına ikincisi düzenlenecek olan koşu ile kadına şiddete hayır demeye devam edeceğiz” dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...