İzmit'te iki restoran kül oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmit'te iki restoran kül oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin İzmit ilçesi sahil kesiminde yer alan iki balıkçı restoranı, sabah saatlerinde çıkan yangın sonucu kullanılmaz hale geldi.

İzmit’in Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan ve Kumkapı Balıkçıları olarak da bilinen alanda yer alan balıkçı restoranlarında sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Birbirine bitişik halde bulunan restoranların birinin mutfak kısmında başlayan yangın hızla büyüyerek yan taraftaki restorana da sıçradı. Alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kısa sürede kontrol altına alarak soğutma işlemi yaptı.
İzmit'te iki restoran kül oldu

Mutfak kısmındaki elektrik hattından çıktığı iddia edilen yangında 400 bin TL civarında maddi hasar oluştuğu bilinirken, yangının kesin çıkış nedeninin tespit edilmesi için inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...