Doktorlar öldü dedi, hastaneden yürüyerek çıktı

Düzenleyen:
Doktorlar öldü dedi, hastaneden yürüyerek çıktı

YAŞAM Haberleri

Amerika'da, kafasına aldığı mermi sebebiyle hastaneye kaldırılan ve doktorların kalbinin durduğunu söylediği 14 yaşındaki kız, inanılmaz bir şekilde yaşama tutundu.

Amerika'da 14 yaşındaki küçük kız, geçen ay bir şoförün etrafa ateş açmasıyla kafasına aldığı mermi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Küçük kızın öldüğünü söyleyen doktorlar gördükleri olay karşısında neye uğradılarını şaşırdı.

KALBİNİN DURDUĞU SÖYLENDİ

14 yaşındaki Abigail Kopf, aynı olayda hayatını kaybeden akrabası Barbara Hawthorne ile müzikalden evine döndüğü sırada kafasına isabet eden kurşun nedeniyle hastaneye kaldırıldı.14 yaşındaki Abigail'in kalbi durduğu belirtilerek doktorların tüm çabalarına rağmen küçük kızın öldüğü açıklandı. Bunun üzerine küçük kızın organlarının bağışlanıp bağışlanmaması üzerine tartışmaya başlandı.

Doktorlar öldü dedi, hastaneden yürüyerek çıktı

TAM VEDA EDECEKKEN DURUM DEĞİŞTİ

Hayatını kaybeden kızın anne ve babasına ameliyat odasına girip kızlarına veda etmeleri için izin verildi. Anne Vicki, öldüğü söylenen kızının göğsüne elini koyunca hafif bir kalp çırpıntısı duydu. Bunun üzerine tekrar yoğun bakım ünitesine alınan Abigail, annesinin elini sıkıca tutmaya başladı.

Kızının içinde sönmemiş bir volkan olduğunu düşünen Vicki, Abigail'in yapmak istediği birçok şey olan azimli bir genç olduğunu söyledi. Vicki Kopf, kızının çok güçlü bir iradesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Abigail Kopf'in kısa süre önce hastaneden taburcu olduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...