AFAD'ın yeni logosu için yarışma

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AFAD'ın yeni logosu için yarışma

YAŞAM Haberleri  / AA

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), kimliğini ve kurumsal marka değerini yansıtacak logoyu bulmak için yarışma düzenledi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, kurumun misyonu ve kimliğine ilişkin uluslararası alanda ve Türkiye çapında gerçekleştirdiği faaliyetlere dikkat çekildi.
Kurumu, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek logonun tespit edilmesi için "Logo Yarışması" düzenlendiği, yarışmanın herkese açık olduğu bildirildi.
Değerlendirmeyi sektörden uzmanlar, kurum temsilcileri ve akademisyenlerden oluşacak jürinin yapacağı yarışmaya başvuruların 30 Mart'a kadar yapılabileceği kaydedildi.
Yarışmayı kazanacak tasarımcıya 10 bin lira ödül verileceği, başvuruyla ilgili detaylara "www.afad.gov.tr" adresinden ulaşılabileceği belirtildi.
Yeni logonun, AFAD markasının kimliğini, kurumsal mesajlarını ve markanın Türkiye'ye aidiyetini ülke ile dünya genelinde temsil etmesinin beklendiği vurgulandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...