Henüz 7 yaşında 61 kere de ameliyat oldu, yardımlarınızı bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Henüz 7 yaşında 61 kere de ameliyat oldu, yardımlarınızı bekliyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yaklaşık 10 aydan bu yana ABD’de tedavi gören küçük Kayra’ya yapılan yardımlar tükendi. Kayra´nın anneannesi Meral Güneş, hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3 yaşındayken yanlışlıkla içtiği temizlik maddesi sebebiyle iç organları büyük hasar gören ve şu ana kadar 61 ameliyat geçirmesine rağmen sağlığına tam olarak kavuşamayan 7 yaşındaki Kayra Yaman´ın ABD´deki tedavisi devam ediyor. Toplanan paralar biterken, ailesi hayırseverlerden destek bekliyor. Tedavinin ne kadar süreceğinin belli olmamasından dolayı İnegöl Kaymakamlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası bir yıl uzatılırken, Kayra´nın anneannesi Meral Güneş, yapılan yardımların tükendiğini söyleyerek, hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.
Henüz 7 yaşında 61 kere de ameliyat oldu, yardımlarınızı bekliyor
Yemek borusu, gırtlak ve midesi tahrip olan torunu Kayra'nın tedavisinin Amerika´da 10 aydır devam ettiğini ifade eden Güneş, “Ankara’da Hacettepe Üniversitesi'nde 30´u aşkın ameliyat geçiren ve tedavisi olumlu sonuçlanamayan Kayra, Sağlık Bakanlığı ve Milletvekilimiz Hüseyin Şahin´in katkılarıyla Amerika´da Cincinatti Children´s Hastanesi'nde tedavi görüyor. Burada yaklaşık 25 ameliyat geçirdi, tedavisi halen devam ediyor. Tedavinin ne kadar süreceği belli değil. Amerika´ya gitmeden önceki tedavi sürecinde yardım eden başta sayın milletvekilimiz Hüseyin Şahin´e, İnegöl Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na, İnegöl Belediyesi'ne, yardım kampanyası açılmasına vesile olan İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Cemil Sönmez İlköğretim Okulu Müdürü Sezanur Avşar´a, kampanyaya destek olan İnegöl ve Türkiye´den, hatta yurt dışından hayırsever vatandaşlarımıza ayrıca basına sonsuz teşekkür ediyorum. Destek olan herkesten Allah razı olsun. Yardımseverlerin İnegöl Kaymakamlığı'nın denetiminde olan Vakıflar Bankası İnegöl Şubesi IBAN TR550001500158007303273773, Hesap No: 455002961154 hesabına yardımlarını iletmelerini veya bizlere 0538 862 27 51 numaralı telefondan ulaşmalarını bekliyoruz. Bunun haricindeki hesaplara itibar edilmemesi ve konunun istismar edilmemesini önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...