Devrilen elektrik sobası yangın çıkardı, 2 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Devrilen elektrik sobası yangın çıkardı, 2 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bodrum'da 2'nci kattaki evlerinde elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında 92 yaşındaki İsmail Aybey ile eşi, 80 yaşındaki Duriye Aybey dumandan zehirlenerek öldü.

Çiftin cesetleri, sabah kendilerine yemek getiren oğulları tarafından bulundu. Turgutreis Belediyesi'nden emekli muhasebe müdürü Neşet Aybey, bugün saat 07.30 sıralarında, Turgutgutreis Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın ikinci katında yaşayan annesi Duriye Aybey ve babası İsmail Aybey'in evine yemek götürdü. Kendisindeki anahtarla kapıyı açtığında, yoğun duman ile karşılaşan ve kapının önünde anne ve babasını yerdeki cesetleriyle karşılaşan Aybey, durumu 112 Acil Servis, jandarma ve itfaiyeye bildirdi. Evde yapılan incelemede, elektrikli sobanın devrilip, halı ve ahşap zemini tutuşturduğu, içten içe yanarak neden olduğu dumandan etkilenen Aybey çiftinin, durumu farkedip, çıkmak isterken de kapının önünde yığılıp, yaşamlarını yitirdiklerini belirledi. Bodrum'un ilk ehliyetli şoförlerinden olan ve çevresinde 'şoförlerin babası' olarak tanınan İsmail Aybey ile eşinin ölüm haberi komşuları ve sevenlerini yasa boğdu. Alt kattaki komşularının dahi farketmediği yangın, itfaiye ekiplerinin küçük bir müdalesiyle söndürülürken, 3 çocuk, 5 torunu olan Aybey çiftinin cenazeleri, savcının olay yerindeki incelemlesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Anne ve babasını kaybetmenin acısı ile karşılaşan Neşet Aybey, "Zaman zaman uğrayıp kendilerine yemek bırakıyordum. Bugün de yemek getirdim. Daha sonra da babamı emekli maaşını çekmesi için bankaya götürecektim ama maaslesef böyle bir durumla karşılaştım. Halen olayın şokundayım. Acımız büyük" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...