Oyuncakların içinden çıktı, tam 85 bin 670 paket!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Oyuncakların içinden çıktı, tam 85 bin 670 paket!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aksaray’da, bir TIR'a operasyon düzenleyen polis, çocuk oyuncakları arasında gümrük kaçağı 85 bin 670 paket sigara ele geçirdi.

Operasyon, Aksaray-Adana kara yolunda gerçekleşti. Doğu illerinden Batı illerine kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisine uluşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, plakası önceden belirlenen bir TIR'ı Aksaray girişinde takibe aldı. Bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından operasyon için düğmeye basan KOM ekipleri, TIR'ı Aksaray-Adana kara yolunda durdurdu. İlk olarak sürücü M.B. (49) ve M.B (31)'yi gözaltına alan ekipler, TIR'da yaptıkları aramada çocuk oyuncakları içine gizlenmiş 85 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Sigaraya el koyan polis, iki şüpheliyi ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...