Rögar kapağını açtı, kanalizasyona atlayıp intihar etti! O anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rögar kapağını açtı, kanalizasyona atlayıp intihar etti! O anlar kamerada

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenler'de Suriyeli Amir, rögar kapağını açtıktan sonra kanalizasyona atlayarak intihar etti. İntihar eden Suriyelinin cesedi 3 saatlik çalışma sonrası çıkarıldı.

Esenler'de, Suriye uyruklu Amir Hattab (36) cadde ortasında rögar kapağını açarak kanalizasyona atladı. İtfaiye ve İSKİ ekipleri kanalizasyon hattından Hattab'ın cansız bedenini çıkardı.

RÖGAR KAPAĞINI AÇTI, KANALİZASYONA ATLADI

Olay, sabah saatlerinde Oruç Reis Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Türkiye'ye yaklaşık 3 yıl önce gelen Amir Hattab iddiaya göre ailesiyle sorun yaşıyordu. Eşinin çocuklarını kendisine göstermediği öne sürülen Hattab, cadde üzerindeki rögar kapağını kaldırıp kendisini kanalizasyona bıraktı. Olayı gören vatandaşlar Hattab'ı kurtarmaya çalışsa da başarılı olmadı.

3 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Bunun üzerine olay itfaiye, İSKİ ve polis ekiplerine haber verildi. Polis caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı. İtfaiye ve İSKİ ekipleri de kurtarma çalışmalarına başladı. Yapılan incelemede Hattab'ın atladığı yerden 5 metre ileride olduğu anlaşıldı. İş makinesiyle yol kazılarak kanalizasyon hattının üzeri açılırken vidanjör yardımıyla içerideki su boşaltıldı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından ekipler, Hattab'ın cansız bedenine ulaştı.

SURİYEKİ AMİR'İN CESEDİNİ AĞABEYİ TEŞHİS ETTİ

Daha sonra çıkartılan ceset, abiye teşhis ettirilirken, Hattap'ın ağabeyi ve yakınları gözyaşı döktü. Hattab'ın ağabeyi sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri ölen şahsın yakınlarını sakinleştirdi.

EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI

Amir Hattap'ın evli ve üç çocuk babası olduğu ve Suriye'den iki buçuk yıl önce Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Hattap'ın eşiyle bir süredir sorun yaşadığı ve çocuklarını göremediği iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

GÖRGÜ TANIĞI OLAY ANINI ANLATTI

Görgü tanığı bir vatandaş ise yaşananları şöyle anlattı: "Birden bire oldu. Ben rögar kapağının sesini duydum. Baktığımızda atlamıştı. Kurtarmak için hemen koşup ip attık. Ancak ipi tutmak istemedi ve kendini bıraktı. Bizde polisi arayıp haber verdik."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...