HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Uyuşturucu 1 gencin daha ölümüne sebep oldu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Uyuşturucu 1 gencin daha ölümüne sebep oldu
İzmir, Buca, Uyuşturucu, Haber

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Buca İlçesi'nde, iddiaya göre uyuşturucu hap kullandıktan sonra fenalaşan 22 yaşındaki Suat Benzer yaşamını kaybetti.

Olay, bu gece, Mustafa Kemal Mahallesi 686/21 Sokak'ta meydana geldi. Kaldıkları evde odasına geçtikten sonra uzun süre uyanmayan Suat Benzer'in durumundan şüphelenen ev arkadaşları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Benzer'in öldüğü belirlendi. Suat benzer'in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 
Polis merkezine götürülen evdeki iki kişi ifadelerinde, Suat Benzer ile birlikte uyuşturucu hap kullandıklarını söyledi. Benzer'in kesin ölüm nedeninin otopsi sonrası netlik kazanacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...