Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LPG tüpünden 16 kilo eroin çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
LPG tüpünden 16 kilo eroin çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, İran plakalı bir otomobilin bagajındaki LPG tüpüne gizlenmiş 16 kilo 500 gram eroin ile 4 kilo 100 gram metamfetamin bulundu

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir otomobilin bagajındaki LPG tüpüne saklanmış 16 kilo 500 gram eroin ile 4 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iki gün önce Tuzla girişinden itibaren takip ettikleri ve Başakşehir'de bir iş merkezinin otoparkına park edilen İran plakalı otomobilden yoğun naftalin kokusu geldiğinin belirlenmesi üzerine çalışma başlattı.
Araçta yapılan aramalarda, bagajdaki LPG tüpüne zulalanmış 16 kilo 500 gram eroin ile 4 kilo 100 gram metamfetamin bulundu.
Otomobil çevresinde tertibat alan polis, olay yerine gelen ve söz konusu araca binmeye çalışan H.T. (25) ile İran uyruklu S.N. (44) ve A.B'yi (28) gözaltına aldı.
Şüphelilerin, uyuşturucu maddelerin kokusunun narkotik köpekleri tarafından fark edilmemesi için arabanın bagajına naftalin yerleştirdikleri öne sürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...