Çocuklar için buluşuyorlar

Düzenleyen:
Çocuklar için buluşuyorlar

YAŞAM Haberleri

Bugün yapılacak olan ‘Okul Öncesi Eğitim Zirvesi’nde Emine Erdoğan’dan, Nabi Avcı’ya; Gülben Ergen’den yazar Bestami Yazgan’a kadar birçok isim bir araya geliyor.

Gelecek Eğitimde Derneği’nin organize ettiği, İstanbul MEM, ÖZKUR-BİR ve İhlas Koleji’nin desteklediği “Okul Öncesi Eğitim Zirvesi” bugün gerçekleştiriliyor. Okul öncesi eğitimin öneminin vurgulanacağı zirvede farklı sektörlerden çok sayıda kurum katkıda bulunacak. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak olan zirveye Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, TED Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Ziya Selçuk, Gülben Ergen, Eğitim Yöneticisi Salih Uyan, Şair Hayati İnanç, Akademisyen Prof. Dr. Belma Tuğrul, Aşkım Kapışmak, Eğitimci M. Hilmi Eren, Çocuk edebiyatının önde gelen yazarlarından Bestami Yazgan gibi isimleri konuk edecek. Gelecek Eğitimde Derneği Kurucu Başkanı Erdinç Aydoğan, 2002’de 289 bin çocuğun faydalandığı okul öncesi eğitimden, günümüzde 1 milyondan fazla çocuğunun yararlanmasıyla ilgili istatistiklere bakıldığında ciddi çalışmaların olduğunu gördüklerini söyledi. “Önemi her geçen gün artan okul öncesi eğitiminde dernek olarak sorumluluk almak istiyoruz” diyen Aydoğan, bu sorumluluk kapsamında da, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğine giderek okul öncesi eğitim alanında Türkiye’nin en büyük eğitim zirvesini düzenleyeceklerini ve zirveye katılımın ücretsiz olacağını ifade etti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...