HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını bulamayınca evi ateşe verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını bulamayınca evi ateşe verdi
Muğla, Yangın, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarının kiralık yaşadığı evini ateşe verip kaçan 41 yaşındaki A.K, olay yerine geri gelince polis tarafından gözaltına alındı. Büyük bölümü yanan evde şans eseri kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Yangın, gece saat:23.00 sıralarında Tepe Mahallesi 36 sokak 61 numaralı iki katlı apartmanın birinci katında ki dairede meydana geldi. İddiaya göre, dairenin kapısına dayanan A.K., kapıyı kırarak içeri girdi. Dairede bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisine boşanma davası eşini ve iki çocuğunu göremeyen A.K., evde bulunan eşyalara zarar vererek salondaki perdeleri ateşe verip kaçtı.

Evden dumanların yükseldiğini gören ev sahibi polisi ve itfaiye ekiplerini aradı.İtfaiye ekipleri, bir yandan alevlere müdahale ederken diğer taraftan evde kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Yapılan araştırmada evin boş olduğu tespit edildi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın sonrası sonrası soğutma çalışması yapıldı.

Mahalle sakinleri, A.K.’nin geri geldiğini görünce polise bildirdi. Polis, A.K.’yi yakalayarak Çarşı Polis Merkezi’ne götürdü. Aşırı alkollü olduğu görülen A.K., Çarşı Polis Merkezi’nde sızdı.

Ü.Kurum, bir süre önce eşi A.Kurum’dan şiddet gördüğü için boşanma davası açtığı öğrenildi. Ü.Kurum, 2 çocuğu ile birlikte kiralık bir daire kaldığı ve eşi tarafından sürekli tehdit edildiği bildirildi. Üç defa eşi tarafından tehdit edildiği için şikâyette bulunan ve uzaklaştırma kararı bittiği için korkuya kapılan Ü.Kurum’un akşam saatlerinde çocuklarını yanına alarak ailesinin yanına gittiği öğrenildi.

Çarşı Polis Merkezi’nde Nöbetçi Savcı talimatıyla “Genel güvenliği tehlikeye atmak” suçundan A.Kurum gözaltına alındı.olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...