Nusaybin'deki güvenlik güçlerine manevi destek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Nusaybin'deki güvenlik güçlerine manevi destek

YAŞAM Haberleri  / AA

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toplanan yaşam malzemeleri ve yiyecekler, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine teslim edilmek üzere Nusaybin'e gönderildi.

Dörtyol'da, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden polis ve askerler için düzenlenen kampanyada toplanan günlük yaşam malzemeleri ve yiyecekler ilçeye gönderildi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, yaptığı açıklamada, bir hafta önce başlattıkları kampanyaya ilçenin yanı sıra Türkiye'nin farklı illerinden de destek verildiğini söyledi.

Kampanyayla görev başında bulunan güvenlik personellerinin günlük kullandığı ihtiyaçları temin etmek istediklerini ifade eden Toksoy, şunları söyledi:

"Destek malzemelerinde özellikle cep telefon şarjı için kullanılan power bank, iç çamaşırı ile yöremize ait kömbe, börek ve muhacir ekmeklerinden geniş bir kumanya hazırladık. Amacımız güvenlik güçlerinin yanında olmak. Türkiye'de milli mücadele kahramanlığını gösteren bir ilçemizin belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızla birlikte terörle bu mücadelenin başladığı ilk günden itibaren gerekli yardımları yapıyoruz, onların yanındayız ."

Güvenlik güçlerine gönderilen iki minibüs dolusu malzemenin içinde ilkokul öğrencilerin yazdığı mektuplar da yer aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...