15.kattan düşen çocuk kurtuldu

Düzenleyen:
15.kattan düşen çocuk kurtuldu

YAŞAM Haberleri

Çin'de 15.kattan düşen 3 yaşındaki çocuk, çimenle kaplı toprak zemine yüz üstü düştü.

Çin'in Jiangsu eyaletinin Changzhou şehrinde 11 Nisan'da yaşanan olayda üç yaşındaki Qiqi isimli çocuk, annesinin tuvalete gitmesini fırsat bilerek balkona çıktı.

15.KATTAN DÜŞTÜ
Camla kapatılmış balkonun açık penceresine çıkan meraklı ufaklık, binanın 15. katından çimenle kaplı toprak zemine yüzüstü düştü.

15.kattan düşen çocuk kurtuldu

3 METRE ÇAPINDAKİ ISLANMIŞ TOPRAK ZEMİN HAYATINI KURTARDI
Qiqi, 15. kattan düşerken şans eseri aşağı katlarda bulunan bir dairenin çamaşır ipine çarparak düşme hızı yavaşladı. Buna ilaveten yağmurun ıslatıp yumuşattığı 3 metre çapındaki çimenlik zemin, çarpma şiddetini azaltarak küçük çocuğun ölmesini engelledi. Bir güvenlik görevlisi bölgede devriye gezerken Qiqi'yi şuuru kapalı vaziyette yerde yatarken buldu. Oğlunun öldüğüne inanan annesi ile birlikte küçük çocuğu hemen hastaneye kaldırdılar.

15.kattan düşen çocuk kurtuldu

DURUMU KRİTİK
Doktorlar, Qiqi'nin kafatasında çatlaklar olduğunu, kalça kemiğinin ve kaburga kemiklerinin kırıldığını açıkladı. Doktorlar ayrıca küçük çocuğun sol akciğerinin ve böbreklerinin ciddi şekilde hasar gördüğünü belirtti. Qiqi'nin sağlık durumunun kritik olduğu yaşasa bile tam olarak iyileşemeyebileceği ifade edildi.

15.kattan düşen çocuk kurtuldu

"BU GERÇEKTEN İNANILMAZ"
Qiqi'nin annesi muhabirlere; "Bu gerçekten bir olağanüstü. Eğer oğlum çimenliğin 10-15 santim kadar yanına düşseydi, beton zemine çarpacaktı" açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...