Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nevizade Sokağı yenileniyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Nevizade Sokağı yenileniyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Nevizade Sokağı Esnafları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Kara, 2016 yılına yeni projelerle adım atan Nevizade Sokağı'nın tepeden tırnağa yenileneceğini söyledi.

Taksim'in ünlü sokaklarından Nevizade Sokağı yenileniyor. Nevizade Sokağı Esnafları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Kara yaptığı açıklamada, "İstanbul'un, İstanbullu'nun göz bebeği olan ve içinde 35 ayrı eğlence mekanı barındıran sokağımız, 2016 yılı itibariyle yenilenme sürecine girdi. Gelişim ve değişim programımız, sokağın restorasyonu ve etkinlikler kapsamında devam edecek. Amacımız, müdavimlere çıkmak istemeyecekleri renkli bir sokak oluştururken, Nevizade'yi de ülkemizi yurt dışında temsil edecek güce eriştirmektir. 
Gerek sokak esnafının sağduyulu yaklaşımından, gerekse Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan'ın ilçeye verdiği değer ve gösterdiği ihtimamdan son derece mutluyuz. Tüm güzellikleri bölüşelim, Nevizade Sokağı'nda görüşelim" dedi. 
Ali Kara, açıklamasında ünlü danışman Abdullah Koçoğlu ve televizyoncu Tuna Güzelyurt tarafından yapılandırılan yenilenme programının 2016 yılı boyunca devam edeceğini ve tüm gelişmelerin Nevizade'nin sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini bildirdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...