Sur'da düğün zamanı

Düzenleyen:
Sur'da düğün zamanı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör saldırılarının sona ermesinden sonra sağlanan huzur ortamı hayatın her alanında hissediliyor

Uzun bir aradan sonra ilçenin tarihi mekanlarına ziyaretler her geçen gün artıyor. Yerli ve yabancı turistlerin gezdiği tarihi mekanlar ayrıca dünyaevine girecek çiftlerin de mutluluğuna tanıklık ediyor. Özellikle On Gözlü Köprü, Keçi Burcu ve Gazi Köşkü’nde fotoğraf çekimlerini yapan çiftler, açık havada tarih ile yeşilin iç içe geçtiği mekanlarda mutluluklarını çekilen fotoğraflarla belgeliyor. İlçede huzur ortamının hakim olmasının ardından yeniden dış çekimlere talebin arttığını dile getiren fotoğrafçı Şehmuz Bayrı, “Olayların durmasından sonra müşterilerimizde de yoğun bir talep oldu. Gelin damat çekimlerini Diyarbakır’ın gözde tarihî mekânlarında yapıyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...