HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Baba, terör suçundan tutuklanan oğluna tükürüp tepki gösterdi

Düzenleyen:
Baba, terör suçundan tutuklanan oğluna tükürüp tepki gösterdi
Antalya, Pkk Eylemi, Oğlunun Yüzüne Tüküren Baba, Haber

YAŞAM Haberleri

Antalya ve Finike ilçesinde sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandası ve devlet büyüklerine hareket ettiklerin için adliye’ye sevk edilen 10 kişiden 8’i tutuklandı. Tutuklu bir zanlının babası, elleri kelepçeli oğluna tükürerek “Ermeni, köpek Apo gelsin sizi kurtarsın” diyerek tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK'yı öven, destekleyen ve devlet büyükleri ile güvenlik güçlerine hakaret edici paylaşımlarda bulunan kişilere yönelik çalışma başlatmıştı. Yaklaşık 2 ay süreyle bu kişilerin sosyal medya hesaplarını takibe alan polis ekipleri dün sabah saatlerinde Antalya merkez ve Finike ilçesinde 1'i kadın 10 kişiyi gözaltına almıştı. Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından "Terör örgütünün propagandasını yapmak, devlet büyükleri ile güvenlik güçlerine hakaret" suçlamalarıyla adliyeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan ikisi serbest bırakılırken S.E., D.Ş, S.Ç., B.G., Ü.Y., E.D., A.T. ve S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BABADAN OĞLUNA TERÖR TEPKİSİ
Zanlılar adliye bahçesinde bekleyen ekip araçlarına bindirildiği sırada bazı zanlı yakınlarının çocukları için gözyaşı döktüğü görüldü. Bir zanlının babası ise elleri kelepçeli ekip aracına binen oğluna önce tükürdü ardından “Ermeni Apo gelsin sizi kurtarsın. Köpek Apo gelsin sizi kurtarsın. Ne PKK’sıymış” diye oğluna tepki gösterdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...