8 aylık hamile kadın halk otobüsünden düştü

Düzenleyen:
8 aylık hamile kadın halk otobüsünden düştü

YAŞAM Haberleri

Kayseri’de hareket halindeki halk otobüsünde dengesini yitirip düşen 8 aylık hamile kadın, sancıları artınca otobüsle hastaneye yetiştirildi.

Merkez Kocasinan İlçesi Erkilet Bulvarı yönüne sefer yapan Bayram Koç yönetimindeki 38 AB 057 plakalı Büyükşehir Belediyesi denetimindeki halk otobüsünün sürücüsü İstasyon Caddesi’nde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı kadına çarpmamak için frene bastı. Bu sırada otobüs içerisinde ön koltuklarda oturan 8 aylık hamile, 22 yaşındaki Tülin Akıncı, dengesini yitirince, otobüsün koridor kısmına düştü. Kadının fenalaştığını ve sancılarının arttığını fark eden sürücü Koç, onu otobüsle Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yetiştirdi. Acil Servis’te tedaviye alınan Akıncı’nın genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edileceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...