“Atanamayan” uzman çavuşlar polis olmak istiyor

Düzenleyen:
“Atanamayan” uzman çavuşlar polis olmak istiyor

YAŞAM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde belli bir süre görev yaptıktan sonra farklı bir kuruma atanmak üzere istifa eden ancak atanamayan uzman çavuşlar, kendi eğitimlerine uygun bir şekilde görev yapabilecekleri emniyet teşkilatına atama bekliyor.

Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Ege Bölge Sorumlusu Hasan Sığanık, dernek üyeleriyle birlikte yaşadıkları problemleri anlattı. Manisa’da toplanan dernek üyeleri adına konuşan Sığanık, “Bizler TSK’da azami süre görev yapmış, kendi kusurları olmaksızın haklı sebeplerle görevinden ayrılmış uzman erbaşlarız. Bizler onurlu bir meslek güvenli bir gelecek düşüncesiyle uzman çavuşluğu kendimize meslek olarak seçtik. Ancak gelecek endişesi ve sözleşmeli statüde görev yapma baskısı yüzünden görevimizden ayrılmak mecburiyetinde kaldık. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, yüce devletimiz bizi ne amaç için eğittiyse bizler bu tecrübelerimizi icra edebilecek bir görev istiyoruz. Bizler emniyet teşkilatınaatanmamızı talep ediyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...