İdil'de 3 - 4 aylık çürümüş erkek cesedi bulundu

Düzenleyen:
İdil'de 3 - 4 aylık çürümüş erkek cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Operasyonların bittiği Şırnak'ın İdil İlçesi'nde enkaz temizleme çalışması sırasında battaniyeye sarılı erkek cesedi bulundu. Cesedin 3-4 aylık olduğu ve çürümeye başladığı anlaşıldı.

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların düzenlendiği Yeni Mahalle'de, çatışmalarda tahrip olan bir evin içinde battaniyeye sarılı bir erkek cesedi bulundu.

BATTANİYEYE SARILI ERKEK CESEDİ

İdil İlçesi'nde 16 Şubat - 31 Mart tarihlerinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların düzenlediği Yeni Mahalle'de battaniyeye sarılı bir erkek cesedi bulundu.

CESEDİN 3-4 AYLIK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde, yetişkin bir erkeğe ait cesedin en az 3-4 aylık olduğu ve çürümeye başladığı belirtildi.

PKK'LI CESEDİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Cesedin, operasyonlar sırasında öldürülen ya da enkaz altında kalan PKK'lıya ait olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Yapılan incelemelerin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere İdil Devlet Hastanesi morguna kaldırılırdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...