Piknik dönüşü felaket! Çocuklar kanlar içinde cesetlerini buldu

Düzenleyen:
Piknik dönüşü felaket! Çocuklar kanlar içinde cesetlerini buldu

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de inşaat işçisi Sadullah Navruz, tartıştığı eşi Arzu Navruz'u meyve bıçağıyla öldürdükten sonra aynı bıçağı kalbine saplayarak intihar etti. Bu sırada dışarda oynayan çocuklar eve girdiklerinde anne ve babalarını yerde kanlar içinde buldu.

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde inşaat işçisi 33 yaşındaki Sadullah Navruz, tartıştığı eşi 31 yaşındaki Arzu Navruz'u meyve bıçağıyla öldürdükten sonra aynı bıçağı kalbine saplayarak intihar etti.

EŞİ VE 3 ÇOCUĞUYLA PİKNİĞE GİTTİLER, SONRASI FELAKET

Olay, dün gece Bünyan İlçesi Güllüce Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah eşi ve 3 çocuğuyla birlikte pikniğe giden Sadullah Nevruz, eve döndüklerinde bilinmeyen nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Sadullah Nevruz, iddiaya göre mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla eşini göğsünden bıçakladı. Genç kadın, kanlar içinde yere yığılınca, Sadullah Navruz bu kez aynı bıçağı kendi kalbine sapladı.

ÇOCUKLAR ANNE BABALARINI KANLAR İÇİNDE BULDU

Bu sırada dışarda oynayan çocuklar eve girdiklerinde anne ve babalarını yerde kanlar içinde buldu. Olayı duyan komşular, durumu jandarma ve sağlık ekiplerinde bildirdi. Gelen ekipler genç çiftin öldüğünü belirledi. Ekiplerin olay yerindeki incelemelerinin ardından Navruz çiftinin cesetleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yakınları Sadullah Navruz'un sessiz ve sakin biri olduğunu, maddi durumun da iyi olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...