Sevgilisi bıçaklayıp intihar için Menderes Nehri’ne atladı

Düzenleyen:
Sevgilisi bıçaklayıp intihar için Menderes Nehri’ne atladı

YAŞAM Haberleri

Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde çiftçilik yapan evli 36 yaşındaki M.T., tartıştığı sevgilisi C.B.’yi bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra bileklerini kesti; ardından da Büyük Menderes Nehri’ne atladı. Kaybolan M.T.’nin bulunması için çalışma başlatıldı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Buharkent İlçe Meydanı’nda meydana geldi. Çiftçilik yapan evli 2 çocuk babası M.T. evini terk ederek, kocasından boşanan 2 çocuk annesi tekstil işçisi C.B.’yle yaşamaya başladı. Çiftin arası bir süre sonra bozuldu. M.T., bilinmeyen nedenle tartıştığı C.B.’yi, iş dönüşü ilçe meydanında beklemeye başladı. Servis otobüsüyle gelen ve meydanda inen C.B., markete gitti. İddiaya göre peşinden giden M.T., C.B.’yi yanında taşıdığı bıçakla göğsünden ve sırtından bıçakladı. Olayın ardından da minibüsüne binerek kaçtı. Ağır yaralanan C.B., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. C.B.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. 
 
KÖPRÜDE KAN İZLERİ
 
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan M.T.’nin yakalanması için peşine düştü. M.T.’nin kullandığı minibüs, Büyük Menderes Nehri Kabaağaç Köprüsü girişinde terk edilmiş halde bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, minibüsten itibaren köprünün ortasına kadar kan izlerine rastladı. Kan izlerinin köprünün demir korkuluklarında yoğunlaştığını gören ekipler, M.T.’nin bileklerini kestikten sonra köprüden attığını düşünerek arama çalışması başlattı. 
 
DALGIÇLAR SU ALTINDA, BOTLAR YÜZEYDE ARIYOR
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi ile AFAD’dan yardım istendi. Gece olay yerine giden arama kurtarma ekipleri, Büyük Menderes Nehri’nde arama yaptı. Ancak M.T.’den bir haber çıkmadı. Arama sabah da devam etti. Daha sonra olay yerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama ekibi de çağrıldı. Polisin ve itfaiyenin balık adamları suyun altında arama yaparken, botlarla da su yüzeyinde tarama yapılıyor. Arama işlemleri akşama kadar sürecek, bulunamaması halinde yarın sabah devam edilecek.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...