HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Manisa’daki silahlı kavga

Düzenleyen: /
Manisa’daki silahlı kavga
Manisa, Haber

YAŞAM Haberleri

Manisa'da iki grup arasında alacak meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgaya ilişkin adliyeye sevk edilen 6 kişiden 3'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manisa Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında, silahlı kavga olayıyla ilgili polis tarafından gözaltına alınan 11 şüpheliden Ramazan Ş, Murat A, Serkan Ö, N.Ö, Mahmut K. ve İlkay T, emniyetteki işlemleri ardından geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolü için Manisa Devlet Hastanesine getirildi.
Hastaneye getirilen 6 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından "kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, mala zarar vermek" suçlarından adliyeye sevk edildi. Bir zanlı, bacağından yaralı olduğu gerekçesiyle hastaneye ambulansla götürüldü.
Savcılıkta işlemleri tamamlanan ve mahkemeye sevk edilen zanlılardan Ramazan Ş, Murat A. ve N.Ö. tutuklandı. Serkan Ö, Mahmut K. ve İlkay T, ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olaya karıştığı tespit edilen ve çeşitli yerlerinden yaralanan şüpheliler A.Ö, O.D, G.K, C.T. ve M.M'nin ise Manisa'daki hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Olay yeri ile şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında, 6 av tüfeği ile çeşitli çap ve markalarda 7 tabanca ile 1 kalaşnikof marka tam otomatik tüfek ile 51 tabanca mermisi, 20 av tüfeği mermisi ile 11 tam otomatik tüfek mermisi ele geçirildiği bildirildi.
29 Kasım'da Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı'nda faaliyet gösteren bir turizm firmasının sahibi Mahmut K. ile Onur D. arasında alacak meselesi yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...