HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şişli'de toprak kayması: 5 katlı bina zarar gördü

Düzenleyen: /
Şişli'de toprak kayması: 5 katlı bina zarar gördü
Şişli, Toprak Kayması, Haber

YAŞAM Haberleri

Şişli'de meydana gelen toprak kayması sonucu 5 katlı bir bina zarar gördü. Apartman sakinlerinden biri olayı anlatırken, "Deprem oluyor sandık" ifadesini kullandı.

İstanbul Şişli'de meydana gelen göçük, 5 katlı binanın giriş katına zarar verdi. Bina, zabıta ekiplerince tahliye edildi. Kuştepe Mahallesi Yoncalı Sokak'ta toprak kayması meydana geldi. Sokakta bulunan bir binanın giriş katı toprak altında kalırken, vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri binanın etrafını güvenlik şeridiyle kapattı. Şişli Belediyesi zabıta ekipleri de binada bulunan dairelerde oturan vatandaşları tahliye etti.

"ÖNCE DEPREM SANDIK"
Binanın çevresinde önlem alan polis ekipleri tahliyenin ardından binaya kimseyi yaklaştırmadı.

Apartman sakini Şevkiye Toksözlü, evde otururken çok büyük gürültüyle kendilerini ailece dışarı attıklarını belirterek, "Önce deprem olduğunu zannettik. Dışarı çıktığımızda bizim bina dışında başka bir binada hasar olmadığını gördük. Müteahhide ulaşamadık. Bu kışta, soğukta ne yapacağız Yetkililerden, durumumuza çare olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Göçük nedeniyle hasar oluşan bina güvenlik gerekçesiyle mühürlendi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...