Adana'da kafeterya falcılarına operasyon

Düzenleyen:
Adana'da kafeterya falcılarına operasyon

YAŞAM Haberleri

Tarot ve kahve falı bakıldığı iddiasıyla kafeteryalara düzenlenen operasyonda 6'sı iş yeri sahibi 12 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, şikayet üzerine merkez  Seyhan ve Çukurova ilçelerinde 6 kafeteryaya eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda fal baktığı ileri sürülen A.Ü (33) ile Gürcistan uyruklu  kadın E.V. (41) ve R.Ç. (39), T.İ. (35), D.K. (46) ve N.B. (61) ile 6 iş yeri  sahibi gözaltına alındı. İş yerlerinde yapılan aramada tarot kartları ele  geçirildi. İş yeri sahipleri "677 sayılı Tekke ve Zaviyeler Kanunu"na  muhalefetten Kabahatler Kanunu'na göre idari para cezası uygulanarak serbest  bırakıldı. Fal baktığı iddia edilen 6 şüpheli ise emniyetteki işlemlerin ardından  Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler cumhuriyet savcısının talimatıyla  serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...