HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tokat merkezli uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: /
Tokat merkezli uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı
Tokat, Uyuşturucu Operasyonu, Gözaltı, Haber

YAŞAM Haberleri

Tokat Merkezli olarak İstanbul ve Ordu'da uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tokat Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekipleri tarafından Tokat Merkezli olarak Ordu ve İstanbul illerini de kapsayan uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. 12 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 999 adet ectasy hap, 12 gram esrar, 13 gram bonzai ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen ve gözaltına alınan K.K., S.K., İ.A., M.G., F.Ö., C.B.Y., E.P., H.T.,T.D., U.Y., S.Y., ve B.G.'nin Tokat Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularının devam ettiği, sorgulama sonrasında adli makamlara sevk edileceği, şüphelilerin ikametlerinde, üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucular ve ruhsatsız tabancaya ise el konulduğu bilgisine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...