"Biz, kralın tacını bekliyorduk ama şansımız yokmuş"

Düzenleyen:
"Biz, kralın tacını bekliyorduk ama şansımız yokmuş"

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de bir gecekondunun bahçesinde kaçak kazı yaparken Roma dönemine ait lahit bulan 3 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan biri, ''Biz, kralın tacını ve mücevher bekliyorduk ama şansımız yokmuş." dedi.

Kayseri Gültepe Mahallesi'nde bir gecekondunun bahçesinde kaçak kazıda Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen lahitin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan V.U, K.U. ve Ö.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Definecilerden biri, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "İskelet çıktı, ne yapalım. Biz, kralın tacını ve mücevher bekliyorduk ama şansımız yokmuş." dedi. Polis ekiplerince yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından kaçak kazı yapılan alana 9 Mart'ta operasyon düzenlenmiş, önceki gün kapağı açılan lahitin içerisinde gözyaşı şişesi, bilezik, 4 kafatası ve iskelet bulunmuştu.
"Biz, kralın tacını bekliyorduk ama şansımız yokmuş"
ZANLILAR ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...