HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bomba imha uzmanı şehit Esra Çevik son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bomba imha uzmanı şehit Esra Çevik son yolculuğuna uğurlandı
PAMİT Komutanı Şehit Esra Çevik, , Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bomba imha uzmanı PAMİT Komutanı Esra Çevik için Ataköy 5. kısım Cami'inde cenaze töreni düzenleniyor. Kardeşinin asker kıyafetini giyen Elif Koca, "2 gün önce tabuta sarılmış bir şekilde rüya görmüştü. Her geldiğinde söylüyordu. Şehit olacağım şehit olacağım diye, oldu da. ‘Ben şehit olursam sakın ağlamayın dik durun, kıyafetlerimi de giyin’ dedi. Bizde ona yakışanı yaptık. Başımız sağ olsun” dedi.

Şırnak’ın İdil ilçesinde, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan PAMİT Komutanı Esra Çevik için cenaze töreni düzenleniyor. İkindi namazını müteakiben Ataköy 5. kısım Cami'inde düzenlenen törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, annesi Nebahat Gözüaydın, baba Hüseyin Akgül, kız kardeşleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası Hüseyin Akgül, cenaze törenine sağlık ekiplerinin eşliğinde gelirken, annesi de ayakta durmakta zorlandı. Kız kardeşlerin de şehit Esra Çevik'in asker kıyafetlerini giydiği görüldü. Soylu, şehidin babası ve annesinin yanına gelerek baş sağlığı diledi. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun başına gelen annesi, babası ve kardeşleri uzun süre gözyaşı döktü. 

Bomba imha uzmanı şehit Esra Çevik son yolculuğuna uğurlandı

Annesi kardeşi babası tabutun başına gelerek gözyaşı döktü 
Şehidin kardeşi Elif Koca, “O ölmedi burada. Sürekli söylüyordu. 2 gün önce tabuta sarılmış bir şekilde rüya görmüştü. Her geldiğinde söylüyordu. Şehit olacağım şehit olacağım diye, oldu da. ‘Ben şehit olursam sakın ağlamayın dik durun, kıyafetlerimi de giyin’ dedi. Bizde ona yakışanı yaptık. Başımız sağ olsun” dedi. 
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...