HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Anne oğul 2 saat arayla koronadan öldü

Düzenleyen:
Anne oğul 2 saat arayla koronadan öldü
Malatya, Korona, Haber

YAŞAM Haberleri

Malatya'da koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Son olarak korona virüs teşhisi konan anne ve oğlu 2 saat arayla hayatını kaybetti.

Malatya’da, koronavirüs vaka sayısı artıyor. Kentte, yüz binde 200 olan vaka sayısı 365’e yükselirken özellikle Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinin nüfus yoğunluğunun fazla olması nedeniyle vakalar yüzde 9095'e yükseldi. 

Bir hafta önce korona virüs teşhisi konan İnayet Yaba (87) Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Tedavisinin 7'inci gününde fenalaşan İnayet Yaba hayatını kaybederken, yaşlı kadının cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. İnayet Yaba'nın vefatının ardından Yaba ailesi bu seferde Mehmet Yaba'nın (56) vefatıyla sarsıldı.

ANNESİNİN VEFATINDAN 2 SAAT SONRA ÖLDÜ

Üç gün önce korona virüs teşhisi konan ve evinde tedavisi sürdürülen oğul Mehmet Yaba ise annesinin vefatından 2 saat sonra hayatını kaybetti. Annesinin vefatının ardından hayatını kaybeden Mehmet Yaba da Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...