Kar yüzünden yola bırakılan araçlar alınmayı bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kar yüzünden yola bırakılan araçlar alınmayı bekliyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler yollarına yaya olarak devam ederek otomobillerini TEM Otoyolu kenarına bırakmıştı. TEM Otoyolu kenarlarına bırakılan araçlar alınmayı bekliyor.

Yaklaşık 1 haftadır aralıklarla yağan kar yağışı nedeniyle yurdun genelinde gündelik yaşamda aksamalar meydana gelirken birçok yol da trafiğe kapandı. İki gün önce İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle birçok sürücü saatlerce trafikte mahsur kalırken birçok yolcu da araçlarını bırakarak yolculuklarına yaya olarak devam etti. Sabah saatleri itibariyle yollar açılamaya başlarken dün gece kar yağışı nedeniyle yolda kalan araçlar trafiğin aksamasına neden oldu.

TEM OTOYOLU’NDAKİ ARAÇLAR ALINMAYI BEKLİYOR

Önceki günün akşam saatlerinde etkisini kuvvetli şekilde gösteren kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu’nda ilerleyen sürücülere zorunlu anlar yaşatmıştı. Sürücüler, yolların açılmayacaklarını anladıklarında araçlarını yol kenarına bırakıp gitmişlerdi. TEM Otoyolu İSTOÇ ve Mahmutbey Gişeleri mevkiinde yol kenarlarında araçların durduğu görüldü.

Kar yüzünden yola bırakılan araçlar alınmayı bekliyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...