Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 2 şüpheli yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 2 şüpheli yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece yarısı İstanbul’da bir restoranda silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 6 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi.

Bakırköy’de bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 6 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi. Cinayete ilişkin yürütülen çalışmaları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devralmıştı. Olayla ilgili 4 firariyi yakalama çalışmaları sürüyor.

KUZENİ MEHMET AKYÜZ: OLAYIN NEDEN OLDUĞUNU HENÜZ BİLMİYORUZ

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin adli tıptaki işlemleri sürerken, cenazeyi almaya gelen kuzen Mehmet Akyüz basın mensuplarına konuştu. 

Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken’e ulaşılmadığı iddialarına karşılık bir şey bilmediğini söyleyen Akyüz, “Cenaze memlekete Rize’ye götürülecek. Biz de cenazesi kılınır diye geldik ama direkt Rize’ye götürüyorlar. Neden böyle bir olayın yaşandığını hiç bilmiyorum. Birazdan alacaklar herhalde” dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 2 şüpheli yakalandı

SALDIRI NASIL OLDU?

Saldırı, gece saat 00.25 sularında gerçekleşti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu restorandan çıkacakken yanına 2 kişi geldi. 4-5 dakika konuştuktan sonra yanlarına bir kişi daha geldi ve saldırganlar ilk önce Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförünün ayağına ateş etti. Ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bel altına 7 kurşun ateş edildi. Bel üstünde ya da kafasına kurşun isabet etmedi. Ancak kan kaybından ve isabet eden kurşunlardan biri damarını yırttığı için Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 2 şüpheli yakalandıŞAFAK MAHMUTAZICIOĞLU KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

2 çocuk babası olan ve 2021 yılında ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen Mahmutyazıcıoğlu, yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...