Depremin vurduğu Kilis’te konteynerler çiçeklendi

- Güncelleme:
Depremin vurduğu Kilis’te konteynerler çiçeklendi

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Kilis’te kalıcı konutların yapımını bekleyen depremzede kadınlar, yaşadıkları konteynerlerin etrafını çiçeklerle çevirdiler.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Kilis’te, depremzede kadınlar, kalıcı konutları beklerken, yaşadıkları yerleri de güzelleştirmekten geri kalmıyor. Depremin yaşandığı kış ayların geride kalması ile birlikte yaz aylarında konteyner önlerine, kapı girişleri ve bahçe olarak çevirdiği alanlara ekilen çiçekler güzel görüntü oluşturuyor. Artık burada yaşadıklarını, burayı kendi evleri gibi benimsediklerini ifade eden depremzedeler, yaşadığı yerleri güzelleştirmenin gerektiğini dile getirdiler. 

“DEVLET PERVANEMİZE KADAR VERDİ”

Hayatı boyunca çiçeksiz gün geçirmediğini vurgulayan Uçar, ‘‘Çiçekler benim hayatım, nereye gitsem oradaki toprağa dikerim. Yıkılan evimin yerine devletimin yaptığı evlerde de çiçek ekeceğim ve orayı daha da güzel hale getireceğim. Vatanımıza ve milletimize Allah razı olsun. Bize burada güzel baktı ve sıcakta zaman kötü geçer diye devletimiz pervanemize kadar verdi’’ diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

#l-980010,979490,985493#

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...